Auto Auto

Auto Tigra Jurija Gagarina 33v, Novi Beograd, Blok 70

011 3176 981

060 414 66 18

Ponedeljak - Petak 09:00 - 18:00 Subota 09:00 - 15:00

  1. Početna
  2. /
  3. Informacije o transportu

Informacije o transportu

AutoAuto sarađuje sa kurirskom službom PostExpress koja pruža usluge dostave pošiljaka na teritoriji Republike Srbije. 

Ukoliko je Kupac pravno lice i odabrao je opciju ”direktna uplata na račun” AutoAuto inicira pripremu pošiljke i usluge kurirske službe odmah nakon evidentirane uplate po osnovu izdatog predračuna. 

Ukoliko je Kupac fizičko lice i odabrao je opciju ”plaćanje pozećem” AutoAuto inicira pripremu pošiljke i usluge kurirske službe odmah nakon evidentirane porudžbine.  

Uobičajeno trajanje pripreme pošiljke, u zavisnosti od vrste i dostupnosti proizvoda je do tri radna dana, o čemu AutoAuto obaveštava Kupca nakon prijema porudžbine. 

AutoAuto uobičajeno šalje pošiljke ”danas za sutra”, sa rokom uručenja do 19h. Ukoliko Kupac želi drugu opciju slanja, neophodno je da to naglasi prilikom kreiranja porudžbine, u polju ”Dodatna napomena za dsotavu”. 

Svaka porudžbina prilikom predaje kurirskoj službi dobija jedinstveni identifikacioni broj koji omogućava praćenje statusa pošiljke sve do trenutka isporuke, na lokaciji http://www.postexpress.rs/struktura/lat/aplikacije/alati/track-and-trace.asp. Identifikacioni broj pošiljke AutoAuto prosledjuje Kupcu slanjem email-a na adresu ili slanjem sms-a na broj telefona koje je Kupac ostavio prilikom kreiranja porudžbine. 

Trošak usluge kurirske službe nije uključen u cenu proizvoda i plaća ga Kupac prilikom preuzimanja paketa, direktno kuriru. Cenovnik kurirske službe utvrdjen je na osnovu mase paketa i roka uručenja pošiljke i nalazi se na lokaciji: http://www.postexpress.rs/struktura/lat/cenovnik/cenovnik-unutrasnji-saobracaj.asp

Call Now ButtonPoziv, SMS, Viber